Referenties

“Het is ontzettende fijn samenwerken met Diana. Ze is van alle markten thuis; snel, slim en deskundig. Dus heb je een goed advies nodig voor een ingewikkeld vraagstuk, dan kun je bij haar terecht. En dan kan ze ook nog creatief meedenken en is ze bestuurlijk sensitief”

Bas Meijs, directeur Stadsontwikkeling bij gemeente Den Bosch

“Communicatief sterk, zowel op individueel niveau als voor een groep. Je bent in echt contact met mensen met wie je in gesprek bent en communiceert op en prettige en duidelijke manier. In presentaties ben je goed in het vertellen van het verhaal, onderscheid maken tussen hoofd- en bijzaken. Je luistert goed, geeft anderen de ruimte en brengt rust en duidelijkheid.

Je schakelt goed tussen projectinhoud, omgeving en bestuur. Je weet genoeg van de inhoud en vertaalt dat naar wat voor de omgeving en het bestuur relevant is en omgekeerd weet je goed dat wat de omgeving en het bestuur aan richting geven, weer te vertalen naar het project.

Je voelt goed aan dat je voortgang moet boeken om resultaten te halen, maar ook dat het soms nodig is om even op de rem te trappen of een tussenstap in te bouwen, om daarmee het noodzakelijke betrokkenheid en draagvlak te creëren.“

Medewerker projectteam HLT samen

“Bij deze wil ik je bedanken voor de prettige samenwerking. Ik wil je een groot compliment maken voor de wijze waarop jij in een aantal online sessies de rust behield en de vragen zo zorgvuldig mogelijk beantwoordde. Je voelde je serieus genomen. Dit is het proces zeker ten goede gekomen.”

Een externe stakeholder

“Diana was 2 jaar lang gemeentelijk projectleider van de herontwikkeling en transformatie van het Groot Seminarie in Warmond. De eerste woorden die bij me opkomen als ik Diana wil beschrijven zijn doortastend, politiek/bestuurlijk sensitief, accuraat, verbindend en doen. Het was een plezier om met haar samen te werken.”

Wethouder gemeente Teylingen

“Ik deed vooral graag een beroep op Diana als het om wat meer ging dan alleen een juridische vraag. Diana is erg goed in haar vak, daar niet van, maar vooral ook goed in staat breder te kijken en te begrijpen. Het was altijd prettig om haar aan onze kant te hebben als het ingewikkeld en spannend was. Origineel scherpzinnig en goed in staat zich in te leven én te begrijpen wat daar, op dat moment nodig was. Dat was vaak meer dan juridisch advies, Ze is ook in staat de dialoog gaande te houden, bemiddelend op te treden en met enige afstand en humor de zaak te beschouwen.”

Rob Donninger, directeur-bestuurder SSH

“Het is goed samenwerken met Diana! Ze stapte bij ons in een bestaande samenwerking, in een grote gebiedsontwikkeling waar de onderlinge verhoudingen onder druk stonden. Diana bracht rust en structuur in de discussie en in de relatie. Naast haar inhoudelijke kennis heeft zij met die vaardigheden een belangrijke bijdrage geleverd aan ons project. Ook in politiek-bestuurlijk lastige situaties heb ik veel steun van haar gekregen, zowel op de juridische inhoud als in relatie met bewoners, gemeenteraad en pers.”

Yvonne Peters, wethouder Ruimtelijke Ontwikkeling en Projecten, gemeente Kaag en Braassem