Juridisch advies

IN 3 STAPPEN NAAR EEN DUURZAME SAMENWERKING EN EEN GESLAAGD PROJECT: JURIDISCHE STRUCTUUR ALS BASIS

Ik ben gespecialiseerd in gebiedsontwikkeling en omgevingsrecht (ruimtelijke ordening en milieurecht). Daarnaast heb ik veel kennis en ervaring met het onderhandelen over en het opstellen van overeenkomsten, zoals samenwerkingsovereenkomsten en anterieure exploitatieovereenkomsten.

Mijn juridische kennis en ervaring zet ik in om projecten en samenwerkingen mogelijk te maken én te laten werken. Vanuit een positieve mindset met focus op de mogelijkheden en niet op de belemmeringen en problemen. Het (omgevings)recht moet dienend zijn voor (het mogelijk maken van) een gebiedsontwikkeling. Ik kijk daarbij verder dan het juridische kader. Welke oplossing is uitvoerbaar (ook qua tijd en geld), heeft draagvlak en doet het meeste recht aan het project(doel) en de belangen van de betrokkenen?

Het belangrijkste doel van een overeenkomst is om duidelijk vast te leggen hoe partijen samen gaan werken om het gezamenlijke (project) doel te halen, gebaseerd op wederzijds vertrouwen en gericht op een duurzame samenwerking. Een overeenkomst waarbij het positieve doel van de samenwerking/het project centraal staat.